something blue..

Kveldsstemning på kjøkkenet. Ny glassflaske i blått (en ny favoritt i heimen ) Blå kjøkkenvegg, blått fat og lysestake. Bildet av himmelen er et av mine egne og nå ser jeg at jeg har satt det opp ned………

blatt


Hyggelig overraskelse! Min instagramkonto dukket opp under “3 på Instagram” i det nyeste nummeret av vakre hjem og interiør. Det hadde gått meg hus forbi hvis ikke en av følgerne mine hadde gjort meg oppmerksom på det.

img_20161013_181449


Her er bildet jeg har stående på kjøkkenet. Riktige veien denne gangen. For en tid tilbake så hadde skyene på den vakre blå himmelen formet seg til digre måker..

himmel


Og siden innlegget heter “Something blue” så legger jeg ved et par høstbilder med blåtoner :)

gdrgrs

host

Tusen takk for besøket :)

Advertisements

Kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: