Pictures on a branch

Noen av mine vinterbilder har fått æren av å henge i en gren. Jeg har skrevet ut 2 av samme bilde på et fotopapir i str. 10×15, brettet det dobbelt og festet med tynn dobbeltsidig tape sånn at det blir bilde på begge sider. Jeg har brukt fiske-sene for å henge de opp. Kjøper du en rull med fiske-sene ( Og ikke er en fisker ) så holder den sinnsykt lenge. Kan henge opp mye rart med 500 meter sene, noe jeg også har gjort :)

Her kan du se bildene som er brukt:

stop8signImage5
Image2 Image3Image6 Image4

Jeg har lagt ut bildene som et sett i nettbutikken i str. 13×18. Skulle du ønske mindre bilder for å gjøre noe av det samme som jeg har gjort her kan jeg kontaktes på emmieverlasting@live.no


 

Advertisements

Post navigation

  One thought on “Pictures on a branch

  1. January 14, 2016 at 9:27 pm

    Så fint det ble :))
    Kjempelurt å henge de på grenen.

Kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: