Woven And Green

 

Den som kunne veve.. Jeg er så dårlig på håndarbeid at jeg ikke tar meg bryet med å prøve en gang. Tålmodigheten min tillater ikke sånne sprell dessverre . Men det står på ønskelisten over ting jeg ønsker meg akkurat nå, spesielt noe til å henge på veggen.
Jeg har skrevet om min aversjon mot farger i heimen tidligere, men grønt!…. Der begynner jeg å mykne. Sikkert fordi jeg har blitt så glad i planter igjen, de har nesten umerkelig sneket seg inn i huset og slipt kantene mine. Eller kanskje er det våren? Ikke vet jeg :) Det nyeste bilde i nettbutikken er ihvertfall ganske så grønt. “Abstrack Forest” er navnet og er akkurat som tittelen sier et abstrakt bilde av skog.

 abstrakt bilde av skog Emmieverlasting
Under her har jeg satt sammen et lite moodboard, du kommer inn på profilen min på polyvore ved å trykke på bildet hvis du vil se produktliste.
Woven and green by emmieverlasting

 

 

Denne versjonen, “Abstract Forest Triangle” har ikke komme i nettbutikken enda, men kan bestilles/legges ut på forespørsel. ( E-post: emmieverlasting@live.no) Syns bildet gjør seg best i ramme uten passepartout og det passer for de som liker det grafiske og vil ha et snev av natur inn i huset.

 Abstrakt bilde av skog i triangel emmieverlasting
Takk for besøket! :)

Kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: