“Monokromania”

To av de nyeste bildene mine er  “Crowded” og “Sign of life”. Jeg prøver meg rett som det er på farger, men trekkes mot det monokrome. Sånn er det her hjemme også, går stort sett i svart/hvit/grått og noen grønne planter, men jeg syns egentlig farger er veldig fint…Hos andre.

Lurer på om jeg fikk fargeoverdose på slutten av 90-tallet. Trenger vel ikke å minne noen på farger som rødmelde, gult og mørkegrønt. Vel jeg hadde de alle. Jeg malte hele soverommet i en terracotta lignende farge en gang også, syns det var veldig fint til å begynne med, med tunge vevde gardiner og mørke møbler. Men det var bare til og begynne med. Etterhvert følte jeg at jeg sov i en boks med tomatsuppe.

Ja ja, “sånn går no dagan” Man får gjøre en innsats og være litt fargerik selv i steden!


“Crowded”

“… for min ensomhet
er kanskje av et annet slag enn din.”
(Carl Frederik Prytz)

cro


 

“Sign of life”

“Et bilde er et dikt uten ord” (Horace)

dfgdgdrg


 

Og til slutt et par bilder som egentlig summerer opp min fargebruk hjemme. Posteren på det første bildet er “Like a feather, rustic” Som jeg bestilte til meg selv i 70×100. Fredsliljen er mest sannsynlig i live fordi jeg fikk den i gave. Den har bare falt sammen over pottet to ganger.. *Host*

Image3

Jeg har brukt en vintage ramme på bordet isteden for fat. Jeg er så lei fat så jeg måtte finne på noe annet. Den funker fint til å ramme inn et definert felt syns jeg. Skulle vel egentlig bare mangle. Den er jo en ramme….:)

IMG_20150326_013039

Nei, dette innlegget ble da mye lenger enn det jeg hadde planlagt på forhånd! Får gi meg nå før hele dagen har gått. Takk for besøket og ha en fin fin helg :)

Advertisements

Kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: