Snø meg her og snø meg der..

Trodde vel egentlig at jeg var ferdig med å ta vinterbilder for i år, men det var før værgudene bestemte seg for å slippe det de hadde igjen og sette hele Østlandet ut av spill.
Min bedre halvdel bruker vanligvis ca. 3 kvarter til jobb i rushtrafikken, i går brukte han 4,5 time… Uten å komme frem. Så etter 6,5 time med køkjøring var han hjemme igjen ( Det hadde rablet for meg). Jeg var ute og måkte snø i to timer for at han skulle få plass til bilen. Den ene naboen som hadde snøfreser levde farlig et øyeblikk men jeg besinnet meg ;)

Image6

Image4

Disse bildene ble tatt kvelden i forveien. Grunnen til at snøen fremstår som bokeh er at jeg brukte blits, samt at snøfnuggene var ute av fokus. Bokeh er som kjent lys som er ute av fokus. Når blitsen traff de små fnuggene ble lyset reflektert og gjorde de til små lyspunkter :)

Advertisements

Kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: