Ambience

Det nyeste bildet i nettbutikken akkurat nå er “Ambience”. Et mørkt og stemningsfullt bilde av en Eucalyptus gren i en flaske. Bilde har fått et filter jeg har laget for å gi det et litt rustikt preg.

Jeg ønsker meg et studio. Et sted hvor alt kunne stå klart hver gang jeg skal ta bilder. Det hadde vært digg. Rett og slett!

Jeg ommøblerer hele stua når jeg skal ta bilder som det her. Her har jeg først skjøvet unna stoler som står i veien for kamerastativet, så har jeg ryddet alt som sto på det lille bordet motivet skulle stå på over på et annet bord, funnet frem en krakk som jeg måtte bygge opp fordi bordet hadde for liten dybde.
Så var det å sette opp et lerret med blindramme bak motivet. Lerretet og den oppbygde krakken ble så dekket med sort stoff.. Til venstre står det en stor gulvlampe som jeg hang en diger dusk på (Av alle ting) for å dempe og filtrere lyset som falt på grenen.
Når jeg er ferdig flyter det med ting over alt, for det er ikke sikkert at det jeg først fant frem for å bygge opp krakken funker, for å si det sånn..
Gubbelure har sluttet å undre seg over alt jeg driver med. Hvis han kommer hjem og ser at alt står på halv tolv så hører jeg bare: “Hva har du tatt bilder av i dag da?”

Godt han er en tålmodig sjel..;)

kvist

Så skal bildene overføres til pc, vurderes, justeres og redigeres til ønsket uttrykk. Forskjellige filer lages, med vannmerke, rammer osv. ettersom hvor det skal legges ut. Prøveutskrift skrives ut før det publiseres i butikken, facebookes, instagrammes og blogges.
Det er en del jobb før alt er klart. Men jeg kan fortelle deg at alt dette er mye morsommere enn å rydde opp det kaoset jeg har etterlatt meg i stua!

For de som er intr: Iso 100, stativ, f/2,8, lukkertid 1/4 sek.

Ha en fin dag og takk for besøket :)

Advertisements

  One thought on “Ambience

  1. Kari
    March 23, 2015 at 2:57 pm

    Flott bilde 😊 Virker som du burde begynne å gjøre istand i kjelleren, eller kjøpe større hus 😉

    • March 23, 2015 at 2:59 pm

      Haha, ja har fått beskjed om det at jeg burde hatt større hus noen ganger! ;) Har en mulighet i kjelleren, men som du sier, det må gjøres i stand. Får gi meg selv et mentalt spark i baken ;)

Kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: