Valgets kvaler

Jeg har et luksusproblem. Nemlig en tom vegg. Egentlig så fryder jeg meg over det, men det har en bakside, jeg klarer ikke å bestemme med for hva jeg skal ha der. Valgets kvaler har for alvor inntatt heimen..

Image6

Image5Tenker veldig på daybed fra House docktor, men før jeg får med meg gubbelure på et spleiselag så må jeg være helt sikker.

Br0163-daybed-housedoctor

Har også hatt lyst på en vintage skjenk i lengre tid, men nå begynner det å bli et så vanlig innslag i de tusen hjem at jeg er redd jeg går fort lei..

Image7

Et annet alternativ er å male veggen i dempet sort og lage en bildevegg eller noe annet spennende. Har egentlig savnet den sorte veggen vi hadde i leiligheten vi flyttet fra for rundt 3 år siden. ( Bildet har jeg lånt hos Lady inspirasjonsblogg)

JOTUN-LADY-9938-Dempet-Sort

Foto: Lady/Jotun

Tenke tenke…

 

Advertisements

Post navigation

  One thought on “Valgets kvaler

 1. March 2, 2015 at 4:14 pm

  Du er så heldig som har en åpen vegg! Må si alle forslagene var veldig fine, men jeg stemmer for en fotovegg. Siden du er redd for å gå lei skjenken så har du jo en gyllen mulighet til å bytte ut bildene med gjevne mellomrom. Du tar jo kjempefine bilder!

  • March 3, 2015 at 12:49 pm

   Takk for hyggelig kommentar om bildene mine :) Tror det blir en kombinasjon, jeg har en litt annerledes skjenk som egentlig er et soveromsmøbel, så jeg prøver den først sammen med noen bilder. Må bare klare å bestemme meg for hvilke bilder jeg skal bruke :) Ha en fin dag!

 2. March 16, 2015 at 9:56 pm

  Hei, Abel system eller String hadde vært vakkert her! Du trenger ikke ha dette så høyt opp på vegg hvis du ønsker bilder over. Det som er så fint med disse hyllene er at man kan plasser mye pynt, bøker etc. (både kloden og gitaren) = dekorativt:-) http://www.purnorsk.no/component/virtuemart/abel-hyllesystem/skredders%C3%B8m-og-opptegning?Itemid=129

  String vet du sikkert nok om (har ikke lagt ved link:-)

  Lykke til! Skal følge deg mht resultatet.

  • March 18, 2015 at 7:24 pm

   Det var tøft det, string hyllene er også fine, Skal smake litt på det, men nå har jeg en hel vegg med hyller/skap så er nødt til å ha noe enklere her tror jeg. Takk for forslag :)

Kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: