Ink

Noen former bare treffer meg, og det gjorde disse som ble til ved å helle blekk i vann.
Jeg er nok litt over gjennomsnittet opptatt av å se mønster i ting som egentlig ikke er noe, ser ting hele tiden ute i naturen f.eks. Jeg bruker gubbelure som testperson for å finne ut om jeg er helt ute å padler eller om andre også kan se det jeg ser.

 

 


I dette bildet ( Under ) ser jeg en kvinne som går i oppløsning og/eller sloss med noe udefinert. Litt pussig, for jeg har bitt meg fast i en setning i låta “Styggen på ryggen” som går sånn som der her ” Min egen djevel vil ikke se meg levere”. Forrige kvelden tenkte jeg at det skulle vært intr. å overfør det til et bilde, og i går dukket dette her opp i vannbollen. Jeg syns det passer så sabla godt. Er jeg helt ute å padler eller…..? Noen syns sikker det ;) Kvinnen er til venstre i bildet, hun har til og med en navel..

diverse 019 -1

I bilde nr. 2 ser jeg en abstrakt fugl, ikke noen høytsvevende tanker der ;)

diverse 011

Og i bilde nr. 3 ser jeg noe som minner meg om de gamle engle-glansbildene, bare i en litt abstrakt form.

diverse 006

Ser du det jeg ser ?

int 027

Takk for besøket, ha en super fredag :) ( De to nederste bildene er nå tilgjengelig i nettbutikken )

Advertisements

Post navigation

  One thought on “Ink

  1. February 20, 2015 at 6:12 pm

    Så utrolig fine bilder! Jeg så den fine fugelen ♥

Kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: