Kaktuser inn i varmen

Så skulle jeg altså få sansen for kaktuser igjen.. Eller igjen, kan vel egentlig ikke huske at jeg noen gang har hatt sansen for det når jeg tenker etter. Men nå er det tre stykker på plass i stua, med livet som innsats klarte jeg å kjøpe de og få de i potter i går. Det er jo bare ikke mulig å unngå å stikke seg på de små djevlene…

Samlet de og andre småplanter i et sinkfat jeg hadde stuet bort i kjelleren. Er fornøyd med at de tingene jeg setter ned der kommer til nytte igjen, gubbelure får fnatt av alt jeg tar vare på ;) 

kaktus 015

kaktus 004 -1

 

kaktus 028

kaktus 031

kaktus 017

Advertisements

Kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: