Uro-Diy

Man tar det man har, det er stort sett mitt motto. Hvis jeg skal dra ut å kjøpe det jeg trenger så er lysten til å lage det jeg har planlagt borte innen jeg kommer hjem. Så nå har jeg laget en uro av ting og tang som allerede fantes i huset. ( Kan du ikke bare henge i vinduet selv kom det tørt fra gubbelure, du er jo uro nok… Skjønner ikke hva han mener… )

Delte en drivvedpinne i to og limte den i et kryss med limpistol. Messingdelene er fra en nå demontert lysmansjett som jeg har hatt liggende i mange år ( Jeg lider av vilikkekastetingsyndromet) Og fjærene, de er er fra den puten jeg tok knekken på, som jeg har nevnt tidligere. De knyttet jeg fast med fiske-sene. Uroen ble ferdig i en fei, helt greit når man er en utålmodig sjel :)

Image4

Takk for besøket, og ha en fin fin fredag! :)

Advertisements

  One thought on “Uro-Diy

  1. Kari
    January 24, 2015 at 9:00 am

    Morsomt….. Det er mye rart ( og fint) i ditt hode 😊😊😊

Kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: