Lerret – Baksiden frem

Et lerret på blindramme med baksiden frem blir en fin ramme. Akkurat passe ruskete, også gir det en fin dybdeeffekt :) Det er plass til å lirke bildet innimellom rammen og lerretet, så jeg kuttet bildene litt større enn åpningen sånn at de ikke sklir ned.


 

 

diverse 002 -1

Jeg har en del lerret stående. Maleånden kaster seg over meg innimellom, men han fordufter som regel i det jeg har fått kjøpt inn det jeg trenger..

diverse 018 -1

Hvis man vil henge de på veggen så regner jeg med at det er enkelt å banke inn sånne trekantede fester man får kjøpt i en jernvare.

diverse 011 -1

Den gamle pressglasskålen på bildet under fant jeg på bruktmarked. Den gir gode minner fra barndommen, besteforeldrene mine hadde sånne. Den har et vakkert blondemønster så den er egentlig finest uten noen ting på, men nå har den fått selskap av noe grønt :)

diverse 016 -1

Ha en fin lørdag og takk for besøket :)

Advertisements

  One thought on “Lerret – Baksiden frem

  1. Kari
    January 17, 2015 at 11:41 am

    Det ble kjempefint….. Ideene bare popper opp hos deg 😊😊😊👍👍👍 Ha en fin helg dere to og !

Kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: