DIY-Tittebokser

Etter nyttårsmiddagen ble det igjen tomme ananasbokser som gubbelure skulle til å kaste. Jeg fikk stoppet han med et nødskrik. “Hva skal du med de?” Det kunne jeg ikke svare på akkurat der og da, men at jeg måtte bruke de til noe visste jeg. Om det bare skulle være for å slippe kommentarer om alt det rare jeg samler på ;)

Jeg tenkte langt og lenger enn langt før jeg fant ut av det. Tittebokser skulle det bli. Boksene er ca. 8 cm i diameter innvendig så jeg skrev ut bildene på fotopapir i 10×15. Lagde en mal for å få kuttet bildene i riktig str.
titteboks 021

Har en vegg jeg kunne tenkt meg å fylle med disse her. Både med favorittsitater, bilder av familie og andre ting, så problemet nå er at jeg trenger flere ananasbokser… Mange ananasbokser! Så hvis noen trenger ananas så er det bare å si i fra..:)

Disse festet jeg med “festemasse” som kan tas av igjen, men jeg tror kanskje jeg kommer til å lime boksene sammen med limpistol og lage et oppheng hvis jeg skal ha mange på veggen.

  One thought on “DIY-Tittebokser

  1. lisbeth
    January 4, 2015 at 3:11 pm

    Så utrolig fint ! Du har jammen fantasien i orden :)

Kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: