Flowers in October

Nå har jeg rett og slett okkupert dataen til samboeren og fått lastet ned en prøveversjon av fotoprogrammet jeg bruker, okkupasjonen foregikk med hans samtykke.. Gudskjelov :) Om min blir fikset eller om jeg må kjøpe ny er fortsatt uavklart, men nå har jeg en reserveløsning ihvertfall.

Blomst fra hagen (Asters ) den har akkurat blomstret og det er flere knopper på “busken”. Grunnen til betegnelsen busk er at den var på størrelse med en vanlig potteplante når vi plantet de i fjor, også kom de igjen som noen monster på over 1 meter i år :)

div2 007 -2

29. Oktober, blomstene blomstrer og solen skinner fra skyfri himmel. En sånn vinter takler jeg helt fint!
div2 015

Her i et papphus fra TGR. Kuttet et lite hull i lokket og satt et lite glass inne i huset . Tanken var å dekorere huset også, men så går det som det stort sett alltid går, jeg får aldri bestemt meg så det får være som det er… Så lenge!

Advertisements

  One thought on “Flowers in October

 1. lisbeth
  October 29, 2014 at 6:59 pm

  Vakkert :)

 2. October 29, 2014 at 7:41 pm

  Kjempefine, begge to 😊
  Tenk om jeg kunne fått til den nydelige lilla-fargen på mine såper….Takker for insiprasjonen, og tenker videre på den…. 😉

  • October 29, 2014 at 8:01 pm

   Takk og bare hyggelig! :) ja, det hadde vært en flott farge på såpe tenker jeg!

Comments are closed.

%d bloggers like this: