It’s in the details

Så har dataen min tatt kvelden. Det var ikke akkurat det jeg hadde tenkt til å bruke penger på nå rett før jul, men data må jeg ha så det blir vel bare å punge ut! Virker som at harddisken er reddet ihvertfall, og godt er det!

Så da blir det er bilde jeg nettopp la inn i headeren min på face jeg legger ut her, har publisert det før også, men i farger. Bildet er tatt med lang lukkertid, er fortsatt overrasket over hvor stille de fuglene satt og hvor skarpe de ble i bildet på tross av den lange lukkertiden. Bildet hadde blitt mye kjedeligere uten det momentet syns jeg. Det viser hvor viktige små detaljer kan være :)

.

Advertisements

  One thought on “It’s in the details

  1. Kari
    October 26, 2014 at 11:09 pm

    Stemningsfullt 👍😊

Kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: