Dance with light

Noe av det vakreste jeg ser i naturen er strå. Aner ikke hvor mange bilder jeg har tatt av strå men det begynner å bli mange. Utfordringen blir jo å få bilder med forskjellig uttrykk sånn at ikke alle blir like..

Litt info om bildene:  F/2,8  –  Lukkertid 1/13  –  Iso160  –  Stativ  –  Canon 100 mm L Macro.

stråStråImage3strå

hilsen

Advertisements

  One thought on “Dance with light

 1. September 18, 2014 at 6:31 pm

  Kjempe fine bilder! Jeg liker bilder med mye lys i, det gjør at motivet/bildet blir mer elegant og delikat. :) Morsomt å se hvilke innstillinger du har brukt! Jeg synes det er supergøy å ta bilder, men er veldig dårlig sånn teknisk sett. Men jeg prøver å lese litt og lære litt om det :) Er du selvlært eller har du gått noen form for foto/media skole for å bli så flink? :)

  • September 18, 2014 at 7:07 pm

   Hei! Takk skal du ha :) Pleide å legge ved sånn info tidligere men det har gått litt i glemmeboken, tenkte jeg skulle bli bedre på det fremover. Jeg er selvlært, liker å finne ut av ting selv og prøve meg fram. Hadde helt sikkert lært ting veldig mye fortere ved å ta et kurs da men ;)

   • September 18, 2014 at 8:14 pm

    Da har du vært flink. Men du har nok i tillegg et naturtalent :) Jeg får nok bare fortsette å lære meg selv jeg også da – kanskje det blir ei greie på det en dag ;)

   • September 18, 2014 at 8:36 pm

    Det var hyggelig sagt av deg, tusen takk! :) Bare å fortsette å prøve seg frem, og tørre å gå vekk fra autoinnstillingene på kamera :)

Kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: