Vakre dompapen

Fikk besøk i hagen i dag. I øyekroken så jeg noe fargerikt som trippet rundt på bakken.  Det var denne karen her :) Vakre Dompapen! Jeg listet meg inn etter kamera, noen jeg antagelig ikke hadde behøvd å gjøre for den var ikke mye redd.

Ble sittende å se på den en stund etter at jeg hadde tatt bildene. Den bare hoppet rundt på bakken og opp i treet. Den fløy ikke i hele tatt så jeg ble litt bekymret for at den hadde skadet seg så den ikke kunne fly. Men jeg gikk for å finne litt mat til den og den var borte når jeg kom tilbake så da håper jeg han fløy avgårde på egne vinger :)

 

dompap

dompap

dompap

Canon 60 d, Canon 100 mm L macro,Iso 100, 1/400, F/2,8 .


Got a visit in the garden today. In the corner of my eye I saw something colorful wandering around on the ground. It was this guy :) Beautiful Bullfinch!

I started watching him for a while after I had taken the pictures. He just jumped around on the ground and up in the tree, and was not flying at all so I was a little worried that he had damaged his wings. But I went to find some food for him and he was gone when I came back so i hope he flew off on his own wings :)

Advertisements

  One thought on “Vakre dompapen

  1. Kari Pettersen
    April 14, 2014 at 5:35 am

    Nydelig !

  2. April 14, 2014 at 7:02 am

    Nydelig, ja – det var akkurat det jeg skulle si også!:o)

Kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: