For every dark night, there`s a brighter day..

 

Her har jeg prøvd meg på litt fotomanipulasjon. Dette er forholdsvis nytt for meg, vanligvis er det kun justeringer jeg driver med på bildene mine. Det var ganske artig. Får brukt fantasien og lekt litt.

natt

Brukt fem av mine egne bilder for å lage dette. Som sagt, jeg er helt nybegynner i denne sjangeren så si gjerne hva du mener, konstruktiv kritikk mottas med takk!


 

Here I have given photo manipulation a try, This is relatively new for me, usually it’s only adjustments I do in my photos. It was pretty funny to used the imagination this way. i Used five of my own photos to create this. That said, I’m totally newbie in this genre so feel free to say what you think, constructive criticism would be appreciated!

Advertisements

Kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: