Englene i skogen

Dette er publisert tidligere på min gamle blogg, men den har jeg slettet så da flyttet jeg med meg innlegget hit:) Bildene tok jeg i 2011 og er av min bror og hans sønn. Den lille engelen har nå akkurat blitt 8 år :)

 

Jeg ruslet i skogen og hva fikk jeg se, to engler som satt på en eng hvit som sne. En liten en stor, vandrer her på hvor jord, hysj vær stille så skal du å få se

En far og en sønn, en utømmelig brønn, av kjærlighet trygghet og fred. En varm energi strømmet mot meg fra de der de satt på dette magiske sted.

Vis meg og lær meg, sa sønn til sin far, jeg vil vite hvor alle drømmene drar!  Jeg har jo så mange, men de går ikke å fange og jeg trenger de for å bli kar!

Drømmene, det er dine skatter min sønn, og vi skal legge de alle i drømmenes brønn. Der skal vi plukke de en etter en og oppfylle de som livets lønn.

Med lærdom om drømmer og livet sin gang, gikk den lille avgårde med far hand i hand. Tilbake lå skogen i ro og i fred,mens den visket “kom hit” “kom å sett deg ned”

Var dette virkelig eller min fantasi, var dette ekte eller var det magi? Minnet vil uansett leve i meg, og hvis jeg har trått riktig, kanskje også i deg?

 

(Tekst & Foto: Emmieverlasting)

Advertisements

  One thought on “Englene i skogen

  1. March 26, 2014 at 10:34 pm

    Cute pictures!

Kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: