Veien videre…

Hvor går veien videre? Man kan reise langt uten å bevege seg en meter. Enten ved hjelp av fantasien eller ved å reise inn i seg selv……

 

veien videre

 

Advertisements

  One thought on “Veien videre…

 1. lisbeth
  April 14, 2013 at 7:42 am

  Så fint,båe bilde og sitat :)

 2. April 14, 2013 at 1:25 pm

  Så fin ny blogg! Da skal jeg lagre denne i bloggfavoritter :) God søndag!!!

  • April 14, 2013 at 1:29 pm

   Takk skal du ha! :) Det er koselig! God søndag til deg også..

 3. Maria
  April 14, 2013 at 2:58 pm

  Hei Emmie/Jeanette!

  For en utrolig fin blogg! Denne ble jeg så betatt av at jeg lagret den som mine favoritter allerede i går, men rakk ikke å titte ordentlig på den før idag:) Jeg liker at du legger foto-opplysninger under bildet selv om jeg må innrømme at jeg ikke forstår alt.

  Du skriver om brennvidder, men det forteller meg veldig lite om hvilket objektiv du har knipset med. Har du mange ulike objektiver å velge mellom, og bruker du helst fast-optikk? Vet ikke om du kommer til å lage en egen side hvor du avslører slike opplysninger her inne på bloggen din? Ikke at det burde ha så mye å si, – det er jo ikke alltid kameraet i seg selv som tar de gode bildene, men fotografen selv:)

  Du har ihvertfall et bra kamera, virker det som, og jeg synes bildene dine har en spesiell stil-art uten at jeg helt greier å forklare hva jeg mener… :) Men fine er de, og her kommer jeg til å titte innom igjen. Kommer du til å fortsette med å skrive hvilke innstillinger du har brukt under bildene du legger ut her? Synes det er så utrolig spennende og interessant når jeg ser hvordan andre jobber med bildene sine, både før, under og etterpå, for å få de bildene de ønsker seg. For du skriver jo hvordan du har redigert dette bildet, og det var utrolig gøy å lese. Føler allerede da at jeg lærer litt av det du deler med oss :)

  Brukte du kamerastativ til dette bildet, foreksempel, eller var det håndholdt? hehe, jeg er nysgjerrig, så beklager alle spørsmålene hvis du synes det ble for mye. Selv så er jeg på amatør-stadiet selv om jeg prøver å forstå de manuelle innstillingene på mitt kamera, så joda, jeg har en hel masse å lære!!!

  • April 14, 2013 at 4:05 pm

   Hei! Takk for veldig koselig kommentar! Bare hyggelig at du spør :) Jeg har tenkt på at jeg ikke har skrevet hvilket objektiv jeg har brukt og jeg kommer til å legge inn det. Det hører jo til i beskrivelsen det også! Har planer om å fortsette med beskrivelsene. Hvis jeg har brukt stativ så har jeg lagt det inn, så det brukte jeg ikke på dette bildet. Det å forstå de manuelle innstillingene kommer etterhvert, tok litt tid før jeg fikk satt meg inn i det også, og jeg har også mye og lære fortsatt :)

 4. April 16, 2013 at 12:52 pm

  Fint sitat og stemningsfullt bilde<3

Kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: